About us

Uw specialist in tegels.

We are proud to present our work. These projects are built using latest technologies and best talents. The benefits of our building methods guarantee quality for many years to come.

Wij leveren hoog kwaliteit tegels. Marmer & Natuursteen.

Toprak Stone biedt u een uitgebreid assortiment aan van diverse soorten Italiaanse  tegels van beste kwaliteit. Onze tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Al onze materialen importeren wij zelf vanuit Turkije en Italië. Zo kunnen wij u het beste resultaat voor een betaalbare prijs bieden! Onze vloertegels kunt u ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor u tegelen.

  • MARMERLOOK
  • BETONLOOK
  • HOUTLOOK
  • KERAMISCHE TEGELS
Wij bieden ook andere diensten aan.

Onderhoud, bouw en renovatie in heel Nederland.

Is uw huidige woning aan een opknapbeurt toe? Of wilt u uw woonhuis bijvoorbeeld verbeteren als het gaat om isolatie of qua dak? Dan is het tijd om uw huis te renoveren. Bij renovatie gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen en dus verbeteren van uw woning. Renovatie komt over het algemeen vaak bij de wat oudere huizen voor. Bent u op zoek naar een professionele, ervaren en betrouwbare aannemer voor deze renovatiewerken?  Toprak Stone helpt u graag hierbij mee.

Huis renoveren

Wat wil ik verbouwen?

Het besluit is genomen: u wilt uw huis renoveren. Maar wat wilt u precies verbouwen? Heeft u de diverse alternatieven afgewogen en zitten u en uw partner op één lijn? Wat is het beschikbare budget? Op het gebied van renovatie zijn er namelijk veel verschillende oplossingen voor hetzelfde huis te bedenken. Allemaal oplossingen met andere kostenplaatjes en andere voor- en nadelen. De vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi helpen u graag met de zoektocht naar de beste oplossing voor de renovatie van uw woning.

Heeft u plannen voor het bouwen van uw bedrijfspand: nieuwbouw, aanbouw of verbouw? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van bedrijfspanden zijn onze processen zo ingericht dat uw pand volgens wensen zo efficiënt mogelijk gerealiseerd word.

Bent u op zoek naar uw droomhuis, maar bent u deze in de bestaande woningbouw nog steeds niet tegengekomen? Dan bieden we bij de juiste oplossing: u kunt uw nieuw, modern, klein huis laten bouwen door onze vakmensen. Uw eigen huis bouwen, helemaal naar uw wensen en binnen een bepaald budget.

Seriematige woningbouw en appartementen bouwen draait bij ons om efficiëntie, duurzaam en toch persoonlijk. De opdrachtgever ontlasten wij door het gehele plan van de voorbereidingsfase af aan uit te werken tot de sleuteloverdracht aan de bewoners. Of het nu koopwoningen, beleggerswoningen of sociale huurwoningen betreft.

Waarom klanten voor ons kiezen.

Wat ons waardevol maakt.
58

Projecten afgerond

20

Jaar ervaring

120

Klanten

15

Werkende vakmensen

Wij zijn ook gespecialiseerd in de volgende diensten.

U kunt ons ook inzetten voor andere werkzaamheden.